Jövő héten jelenik meg Magnus Karlsson új lemeze, amiről most egy instrumentális dalt mutatott be az északi gitáros.

Magnus Karlsson

’We Are The Night’ címmel jelenik meg június 12-én a Frontiers Music gondozásában a Magnus Karlsson jegyezte Free Fall harmadik lemeze. A 2015-ös ’Kingdom Of Rock’ folytatásán olyan énekesek kaptak szerepet, mint Dino Jelusick, valamint Renan Zonta (Electric Mob), Noora Louhimo (Battle Beast), Ronnie Romero (Rainbow), Mike Andersson (Cloudscape) és Tony Martin (Black Sabbath).

 

 

„Rengeteg órányi dalszerzés és felvétel után hátradőltem, majd meghallgattam a végső keverést és azt kérdeztem magamtól: »Hogyan fogom valaha is felülmúlni ezt az albumot?« –mondta Karlsson az új lemezről. – Olyan a hangzása és a hangulata, amit mindig is kerestem. Nagyra becsült régi és új barátok kiéneklik a lelküket a lemezen, és jobbá teszik a dalokat olyan módon, amiről nem is álmodhattam volna. Szóval a harmadik Free Fall-lemez nagyon különleges számomra, úgyhogy remélem, hogy nektek is az lesz!”

Alább a korábban bemutatott Hold Your Fire, Queen Of Fire és Dreams And Scars után egy instrumentális szerzemény, az On My Way Back To Earth hallgatható meg.

 

Megosztás