Harmadik lemezével jelentkezik május elején Magnus Karlsson. A svéd gitár- és dallamzseni öt év után megjelenő új lemezéről egy dal már meg is hallgatható, melyben Dino Jelusick énekel.

Magnus Karlsson’s Free Fall – Tony Martin, Noora Louhimo és Ronnie Romero is hallható az új lemezen

’We Are The Night’ címmel jelenik meg május 8-án a Frontiers Music gondozásában a Magnus Karlsson jegyezte Free Fall harmadik lemeze. A 2015-ös ’Kingdom Of Rock’ folytatásán olyan énekesek kapnak szerepet, mint az alább hallható első kislemezes dalt feléneklő Dino Jelusick, valamint Renan Zonta (Electric Mob), Noora Louhimo (Battle Beast), Ronnie Romero (Rainbow), Mike Andersson (Cloudscape) és Tony Martin (Black Sabbath).

„Rengeteg órányi dalszerzés és felvétel után hátradőltem, majd meghallgattam a végső keverést és azt kérdeztem magamtól: »Hogyan fogom valaha is felülmúlni ezt az albumot?« –mondta Karlsson az új lemezről. – Olyan a hangzása és a hangulata, amit mindig is kerestem. Nagyra becsült régi és új barátok kiéneklik a lelküket a lemezen, és jobbá teszik a dalokat olyan módon, amiről nem is álmodhattam volna. Szóval a harmadik Free Fall-lemez nagyon különleges számomra, úgyhogy remélem, hogy nektek is az lesz!”

’We Are The Night’ számlista:

01. Hold Your Fire (Dino Jelusick)
02. Kingdom Falls (Renan Zonta)
03. We Are The Night (Magnus Karlsson)
04. Queen Of Fire (Noora Louhimo)
05. Dreams And Scars (Renan Zonta)
06. All The Way To The Stars (Mike Andersson)
07. One By One (Ronnie Romero)
08. Under The Black Star (Dino Jelusick)
09. Temples And Towers (Tony Martin)
10. Don’t Walk Away (Magnus Karlsson)
11. On My Way Back To Earth (instrumentális)
12. Far From Over (Tony Martin)

Magnus Karlsson’s Free Fall – Tony Martin, Noora Louhimo és Ronnie Romero is hallható az új lemezen

Megosztás