A német gitárzseni nem lesz ott a UFO utolsó koncertjein, pedig meghatározó tagja volt a kultikus brit bandának, része a klasszikus felállásnak.

Michael Schenker

A görög rockzenei hírportál, a Rockpages egy interjúban azt kérdezte Michael Schenkertől, beszáll-e a UFO búcsúturnéjába, a gitáros azonban válaszával lehűtötte a kedélyeket: „Soha! Nem akarok magamnak még egy kellemetlen helyzetet, nem kívánok újabb sz.rviharba kerülni. Ez Phil Mogg ügye. Annak idején a UFO név ötven százaléka az enyém volt, és ellenszolgáltatás nélkül odaadtam Philnek. Ő most boldog ezzel, mint ahogy a Scorpions is, akiknek megnyitottam a kaput Amerikába, amikor a ‘Lovedrive’ lemezbe én is beszálltam. Büszke vagyok rá, de nem akarok újabb súrlódásokat senkivel.”

 

 

A UFO klasszikus felállása amúgy sem jött volna össze, mert Pete Way baszusgitáros és Paul Raymond billentyűs közben átszerződött az égi zenekarba. Michael Schenker viszont éli a saját életét, új albuma ’Immortal’ címmel január 29-én jelenik meg, melyen többek közt Ronnie Romero is énekel.

Megosztás