Az eddigi legerősebb albumát ígéri nekünk a germán metalhorda, amiről már a második új dalt is meghallgathatod. Igaza van a Primal Fearnek?

Primal Fear

A Nuclear Blast gondozásában jelenik meg július 24-én a Primal Fear 13. stúdióalbuma ’Metal Commando’ címmel. A lemez producere Mat Sinner volt, míg a keverés Jacob Hansen nevéhez kötődik. Az albumról a csapat főnöke, a basszer, Mat Sinner a következőket mondta: „Nem akarok szuperlatívuszokban beszélni, de mindegyikünk a legtávolabbi határait feszegette, és nagyon elégedettek vagyunk a hangzással, valamint a dalokkal is. Elég biztonságos azt mondani, hogy a lemez csúcs lett, mivel talán ez az eddigi legerősebb albumunk. Ez a tökéletes keveréke a kezdeti és a mostani stílusunknak, az egyensúly is tökéletes, valamint minden zenekari tag fantasztikus munkát végzett. Számomra a ’Metal Commando’ a megfelelő album a megfelelő időben.”

 

 

A lemez a kiadó honlapjáról már elő is rendelhető többféle formátumban, alább pedig az Along Came The Devil után most az I Am Alive-ot csekkolhatod le. Ne feledd, a gárda október 8-án a Barba Negra Music Clubban lép fel a Concerto Musicnak köszönhetően! További információkat a koncert Facebook-eseményében találsz.

 

Megosztás