fbpx

Pénteken jelenik meg Magnus Karlsson új szólóanyaga, aminek Hold Your Fire című dalához klipet is készített a svéd gitáros.

Magnus Karlsson

’We Are The Night’ címmel jelenik meg május 8-án a Frontiers Music gondozásában a Magnus Karlsson jegyezte Free Fall harmadik lemeze. A 2015-ös ’Kingdom Of Rock’ folytatásán olyan énekesek kapnak szerepet, mint az alább hallható első kislemezes dalt feléneklő Dino Jelusick, valamint Renan Zonta (Electric Mob), Noora Louhimo (Battle Beast), Ronnie Romero (Rainbow), Mike Andersson (Cloudscape) és Tony Martin (Black Sabbath).

„Rengeteg órányi dalszerzés és felvétel után hátradőltem, majd meghallgattam a végső keverést és azt kérdeztem magamtól: »Hogyan fogom valaha is felülmúlni ezt az albumot?« –mondta Karlsson az új lemezről. – Olyan a hangzása és a hangulata, amit mindig is kerestem. Nagyra becsült régi és új barátok kiéneklik a lelküket a lemezen, és jobbá teszik a dalokat olyan módon, amiről nem is álmodhattam volna. Szóval a harmadik Free Fall-lemez nagyon különleges számomra, úgyhogy remélem, hogy nektek is az lesz!”

Alább a Noora Louhimóval előadott Queen Of Fire után most az elsőként bemutatott Hold Your Fire klipje csekkolható le.

Megosztás