fbpx

Eredetileg múlt héten jelent volna meg Magnus Karlsson új albuma, ami végül június 12-én kerül a boltokba. A lemezről most a Dreams And Scars hallgatható meg, amiben Renan Zonta énekel az Electric Mobból. A számhoz klip is készült.

Magnus Karlsson

’We Are The Night’ címmel jelenik meg június 12-én a Frontiers Music gondozásában a Magnus Karlsson jegyezte Free Fall harmadik lemeze. A 2015-ös ’Kingdom Of Rock’ folytatásán olyan énekesek kaptak szerepet, mint Dino Jelusick, valamint Renan Zonta (Electric Mob), Noora Louhimo (Battle Beast), Ronnie Romero (Rainbow), Mike Andersson (Cloudscape) és Tony Martin (Black Sabbath).

„Rengeteg órányi dalszerzés és felvétel után hátradőltem, majd meghallgattam a végső keverést és azt kérdeztem magamtól: »Hogyan fogom valaha is felülmúlni ezt az albumot?« –mondta Karlsson az új lemezről. – Olyan a hangzása és a hangulata, amit mindig is kerestem. Nagyra becsült régi és új barátok kiéneklik a lelküket a lemezen, és jobbá teszik a dalokat olyan módon, amiről nem is álmodhattam volna. Szóval a harmadik Free Fall-lemez nagyon különleges számomra, úgyhogy remélem, hogy nektek is az lesz!”

Alább a korábban bemutatott dalok után most a Renan Zontával készített Dreams And Scars csekkolható le klippel együtt.

 

Megosztás