„Ritkább, mint egy ufó” – vezette fel Mike Portnoy a Flying Colors fellépését Londonban. A csapat koncertfelvételének megjelenésére időzítette a Mascot Label Group a You Are Not Alone előadásának klipjét.

Flying Colors

A mai napon jelent meg a Mascot Label Group leányvállalatánál, a Music Theories Recordingsnál a Flying ColorsThird Stage: Live in London’ című koncertkiadványa. A 2019-es, mindössze négy európai koncert közül az angol fővárosban látott eseményeket a Shepherd’s Bush Empire színpadán vették fel, természetesen telt ház előtt. Az újdonság több változatban is elérhető, nevezetesen 3 LP-n, valamint 2 CD + DVD és Blu-ray lemezeken, ezen felül Earbook kiadásban is, mely a 2019-es MorseFest! eseményeiből is válogat, ahol először lépett színpadra a Flying Colors, még a ’Third Degree’ megjelenése előtt. Az Earbook verzióban benne van a londoni koncertet bemutató 2 CD, a DVD, valamint a Blu-ray, extraként pedig részlet a 2019-es nashville-i fesztiválról. Casey McPherson így emlékezett vissza az európai zárókoncertre: „A mai napig emlékszem, hogy éreztem magam a londoni koncert előtt. Nagyon izgatott voltam, mert az idősebb lányom és a nagymamája is ott volt, akit nagyon szeretek. Mindig nagy öröm számomra, amikor színpadra léphetek és szabadjára engedhetem ezt az anyagot.”

 

 

A Mask Machine, a Kayla és a More előadása után még a ’Thrid Degree’ balladájának az élő kisfilmjét is megnézhetjük, de a kiadónak köszönhetően a teljes hanganyag is elérhető a YouTube-on.

Megosztás