Szombatra virradóra a közösségi médiába is berobbant a hír, hogy az egykori Dream Theater-dobos a New York-i Beacon Theatre-ben megnézte volt zenekarának koncertjét.

Mike Portnoy

Február elején kezdte meg a tavaly októberről elhalasztott lemezbemutató koncertsorozatát az amerikai kontinensen a Dream Theater, ahol elsősorban az Amerikai Egyesült Államok nagyvárosaiban léptek fel, mindössze pár koncertjük volt csak Kanadában. A ’Top Of The World Tour 2022’-es sorozat március 4-én ért a keleti partra, ahol New Yorkban, a Beacon Theatre színpadán léptek fel John Petrucciék. A közönség között, a keverőpult mellett végig ott volt Mike Portnoy és felesége, Marlene is. A DT egykori dobosát a rajongók persze rögtön felismerték, de a műsor közben James LaBrie is külön üdvözölte a színpadról Mike-ot. A különleges pillanatról persze készültek rajongói fotók és videó is, a koncert után pedig Mike láthatóan jó barátságban fotózkodott volt kollégáival. „36 év után tegnap este végül sikerült megnéznem az első Dream Theater-koncertemet! Csodálatos este volt, és olyan jó volt újra együtt lenni a régi barátokkal. (Természetesen John Myunggal is eltöltöttem egy kis időt, sőt, a családjával együtt mentünk el a műsorra, csak nem csináltunk közös képet.)” – kommentálta a közösségi oldalára feltöltött képeket.

 

 

Mike Portnoy

Mike Portnoy

Mike Portnoy

Mike Portnoy

Mike Portnoy

Mike Portnoy

Ne feledjük, hogy május 10-én Budapesten, a Papp László Sportarénában lép fel a progresszív metal ikonja, ahol az ’A View From The Top Of The World’ dalait mutatják majd be a hazai közönségnek. További információ az esemény Facebook-oldalán, jegyet pedig a Ticketportal hálózatában lehet váltani.

Megosztás