Flying Colors – A két Morse együtt lép színpadra a nashville-i fesztiválon

írta karpatisz | 2019.03.19.

A napokban lett publikus, hogy a pop/rock szupercsapat lesz az egyik fellépő az idei évben is megrendezésre kerülő MorseFest!-en.

 

 

A Steve Morse (gitár), Neal Morse (billentyűs hangszerek, ének), Mike Portnoy (dob), Dave LaRue (basszusgitár) és Casey McPherson (ének, gitár) felállású csapat egy nagyszabású koncert ad 2019. augusztus 30-án, azaz az idei MorseFest! első napján. A Flying Colors műsorában az első két nagylemez dalaiból biztosan műsorra tűznek majd, de ígéretük szerint a harmadik album tételeiből is bemutatnak majd párat, amely várhatóan ebben az időszakban fog megjelenni. A „munkamániás” dobos így fogalmazott a hír kapcsán: „Ez lesz az alap MorseFest!, hiszen végre Steve Morse is ott lesz, ő az egyetlen Morse nevű zenész, aki korábban még nem szerepelt ezen a fesztiválon!”

Neal Morse házifesztiváljának másik főszereplője a The Neal Morse Band lesz, akik augusztus 31-én lépnek színpadra. Ők a ’The Great Adventure’ albumot mutatják be, mégpedig a szokásos vonós, ütős, fúvós és kórus kiegészítéssel. A bejelentésről egy rövid kisfilmet is megnézhetsz alább. 

A legutóbb megjelent MorseFest!-kiadványról, amely a 2017-es koncerteket örökítette meg, ITT számoltunk be, a Flying Colors 2014-es ’Second Nature’ albumáról pedig ITT írtunk.

Legutóbbi hozzászólások