„Ritkább, mint egy ufó” – vezette fel korábban Mike Portnoy a Flying Colors jövő héten megjelenő harmadik koncertfilmjét. A film tartalmából végre a ’Third Degree’ egyik dalát is láthatjuk.

Flying Colors

A Mascot Label Group leányvállalata, a Music Theories Recordings szeptember 18-ra tűzte ki a ‘Third Stage: Live in London’ című koncertkiadvány megjelenését. A 2019-es, mindössze négy európai koncert közül az angol fővárosban látott eseményeket a Shepherd’s Bush Empire színpadán vették fel, természetesen telt ház előtt. A kiadó szerint több változatban is elérhető lesz az újdonság, nevezetesen 3 LP-n, valamint 2 CD + DVD és Blu-ray lemezeken, ezen felül készül Earbook változat is, mely a 2019-es MorseFest! eseményeiből is válogat, ahol először lépett színpadra a Flying Colors, még a ’Third Degree’ megjelenése előtt. Az Earbook verzióban benne lesz a londoni koncertet bemutató 2 CD, a DVD, valamint a Blu-ray, extraként pedig részlet a 2019-es nashville-i fesztiválról. Casey McPherson így emlékezett vissza az európai zárókoncertre: „A mai napig emlékszem, hogy éreztem magam a londoni koncert előtt. Nagyon izgatott voltam, mert az idősebb lányom és a nagymamája is ott volt, akit nagyon szeretek. Mindig nagy öröm számomra, amikor színpadra léphetek és szabadjára engedhetem ezt az anyagot.”

 

 

A Mask Machine és a Kayla után végre egy harmadik lemezes tétel, a More is elérhető lett a londoni buliról, a kiadó pedig egy kis kedvcsinálóval is készült, ugyanis Mike Portnoy megmutatja nekünk az elkészült fizikai példányokat, melyek közül az „Eyebook” verzióról részletesen is mesél.

Megosztás