„Ritkább, mint egy ufó” – így vezette fel Mike Portnoy a Flying Colors szeptemberben érkező harmadik koncertfilmjét. A film tartalmából egy debütlemezes dal előadását láthatjuk második részletként.

Flying Colors

A Mascot Label Group leányvállalata, a Music Theories Recordings szeptember 18-ra tűzte ki a koncertkiadvány megjelenését, melynek a ‘Third Stage: Live in London’ címet adták. A 2019-es, mindössze négy európai koncert közül az angol fővárosban látott eseményeket a Shepherd’s Bush Empire színpadán vették fel, természetesen teltház előtt. A kiadó szerint több változatban is elérhető lesz az újdonság, nevezetesen 3 LP-n, valamint 2 CD + DVD és Blu-ray lemezeken. Ezen felül készül Earbook változat is, mely a 2019-es MorseFest! eseményeiből is válogat, ahol először lépett színpadra a Flying Colors, még a ’Third Degree’ megjelenése előtt. Az Earbook verzióban benne lesz a londoni koncertet bemutató 2 CD, a DVD, valamint a Blu-ray, extraként pedig egy DVD a 2019-es nashville-i fesztiválról.

 

 

Casey McPherson így emlékezett vissza az európai zárókoncertre: „A mai napig emlékszem, hogy éreztem magam a londoni koncert előtt. Nagyon izgatott voltam, mert az idősebb lányom és a nagymamája is ott volt, akit nagyon szeretek. Mindig nagy öröm számomra, amikor színpadra léphetek és szabadjára engedhetem ezt az anyagot.”

A Mask Machine után most a Kayla előadását nézhetjük meg a filmből, amely a 2012-es ’Flying Colors’ album egyik tétele.

Megosztás