‘Third Stage: Live in London’ címmel érkezik ősszel a Flying Colors új koncertanyaga, melyet a csapat londoni koncertjén rögzítettek, és ami Mike Portnoy szerint „ritkább, mint egy ufó”.

Flying Colors

„Köszöntelek az összes látványosság közül az egyik legritkábbnál, ami ritkább, mint egy ufó, ritkább, mint az a bizonyos amerikai szörny. Ez pedig nem más, mint a Flying Colors fellépése itt, Londonban” – vezette fel csapatát Mike Portnoy a Londonban összegyűlt közönségnek.

 

 

A Mascot Label Group leányvállalata, a Music Theories Recordings szeptember 18-ra tűzte ki a koncertkiadvány megjelenését, melynek a ‘Third Stage: Live in London’ címet adták. A 2019-es, mindössze négy európai koncert közül az angol fővárosban látott eseményeket a Shepherd’s Bush Empire színpadán vették fel, természetesen teltház előtt. A kiadó megosztotta, hogy több változatban is elérhető lesz az újdonság, nevezetesen 3 LP-n, valamint 2 CD+DVD és Blu-ray lemezeken. Ezen felül készül Earbook változat is, mely a 2019-es MorseFest! eseményeiből is válogat, ahol először lépett színpadra a Flying Colors, még a ’Third Degree’ megjelenése előtt. Az Earbook verzióban benne lesz a londoni koncertet bemutató 2 CD, a DVD, valamint a Blu-ray, extraként pedig egy DVD a 2019-es nashville-i fesztiválról. A kiadónak köszönhetően egy rövid előzetest és a Mask Machine-t már meg is nézheted a filmből.

Casey McPherson így emlékezett vissza az európai zárókoncertre: „A mai napig emlékszem, hogyan éreztem magam a londoni koncert előtt. Nagyon izgatott voltam, mert az idősebb lányom és a nagymamája is ott volt, akit nagyon szeretek. Mindig nagy öröm számomra, amikor színpadra léphetek és szabadjára engedhetem ezt az anyagot.”

‘Third Stage: Live in London’ dallista:

01. Blue Ocean
02. A Place In Your World
03. The Loss Inside
04. More
05. Kayla
07. Geronimo
8. You Are Not Alone
09. Forever In A Daze
10. Love Letter
11. Peaceful Harbor
12. Crawl
13. Infinite Fire
14. Cosmic Symphony
15. The Storm
16. Mask Machine

Bónusz – Live at Morsefest 2019:

01. More
02. You Are Not Alone
03. The Fury Of My Love
04. Crawl
05. Peaceful Harbor
06. Cosmic Symphony

Videóklipek:

01. More
02. You Are Not Alone
03. Love Letter
04. The Loss Inside

Flying Colors

 

Megosztás