Valamikor „nyár után” jelenhet meg a lemez, igazodva a november közepén induló ‘Game Over’ turnéhoz.

U.D.O.

Az U.D.O. frontembere, Udo Dirkschneider megerősítette a Hardrock Havennek, hogy a zenekar új albuma valamikor „nyár után” jelenik meg. Arról, hogy ő és zenésztársai hogyan maradtak kreatívak a járvány idején, azt mondta: „Jelenleg is dalokat szerzünk ­– megint [nevet] – annak ellenére, hogy majdnem elkészültünk az új U.D.O.-albummal, de azt mondtuk: dolgozzunk, dolgozzunk, dolgozzunk [rajta]. Szóval dalokat írunk, és márciusban megint indulok a stúdióba. Jobb, mint a falat bámulni. [nevet] Csak megyünk tovább és komponálunk.”

Udo az optimizmusának adott hangot, hogy a terveknek megfelelően zajlik majd az U.D.O. 2021 őszén induló ‘Game Over’ Európa-turnéja. „Reméljük – és keresztbe teszem ujjaimat [nevet] –, hogy ezt meg tudjuk csinálni – mondta. – Jelenleg senki sem tudja, hogy valóban megvalósul-e vagy sem. Meglátjuk, de jelenleg kicsit jobbak a kilátások… Bár eltart még egy ideig. Azt hiszem, a nyár után – remélhetőleg – újra elkezdhetünk turnézni. Ezért amikor a promótereink megkérdezték, hogy szeretnénk-e útnak indulni, és kezdjenek-e időpontokat foglalni, azt mondtuk: »Csináljuk!«, de most csak keresztbe tett ujjakkal várjuk, hogy megvalósul-e. Ha igen, akkor nagyon-nagyon hosszú turné lesz. Oroszország, aztán talán Ukrajna, majd egész Európa… 2022-ben Európa többi részén játszunk, majd következik az Amerikában és Kanadában [2020-ban] lemondott koncertek pótlása, ezeket át kell ütemeznünk. Le kellett mondanunk a dél-amerikai turnénkat is, szóval ha megint minden visszatér a normális kerékvágásba, hosszú  turnénak nézünk elébe 2022-ben.”

Az U.D.O. tavaly egy rendhagyó lemezt adott ki ‘We Are One’ címmel, a német szövetségi fegyveres erők katonai zenekarával, a Das Musikkorps der Bundeswehrrel közösen, az utolsó „hagyományos” lemezük a 2018-as ‘Steelfactory’ volt.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás