Reméljük, csak egy frappáns új lemezcím, nem az út vége, mint a KISS-nél! Udo „vissza a ‘Steelfactory’-hez” kijelentése mindenesetre bizakodásra ad okot.

U.D.O.

November-december hónapokban indul az U.D.O. új Európa-turnéja, melynek első, 2021-es szakaszába úgy tűnik, nem fértünk bele, de a koncertsorozat folytatódik a következő évben.

„Vissza a ‘Steelfactory’-hez! A fenébe is, hiányzik! De nyugodjatok meg, visszatérnek még azok az idők!” – mondta Udo Dirkschneider pár napja, aztán megjelent ez a plakát, minden kommentár nélkül. Reméljük, ez nem az út végét jelenti, hanem csak azt, hogy vége a ‘We Are One’-féle játszadozásnak és visszatérnek az igazi heavy metal kebelére! Esetleg egy frappáns új lemezcím is lehet, elvégre az emlegetett 2018-as ‘Steelfactory’ óta csak a katonazenekaros anyagot készítették el, ami bár zeneileg nagyon jól sikerült, valljuk be, elég távol esett az U.D.O. eredeti zenei világától. Láthatóan nem is akarták ebben a formában megturnéztatni és a rajongók is vártak már egy kis zúzásra, amit leghamarabb márciusban kaphatnak meg: a ‘Live in Bulgaria 2020 – Pandemic Survival Show’ koncertfelvételen keresztül hangolódhatunk az elkövetkező bulikra.

U.D.O. tour 21-22

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás