Matt Barlow és Lance King is énekel a dán progpower banda, a Pyramaze hatodik albumán, melyről már a második dalhoz készült szöveges videó.

Pyramaze

A dán progresszív power metal banda legújabb lemezét november 13-án jelenteti meg az AFM Records. Az ’Epitaph’ címre keresztelt album előrendelhető a kiadó oldalán.

 

 

A friss lemez már a harmadik a jelenlegi felállással, az összetevők pedig továbbra sem változtak, nincs is miért. A zene továbbra is az emlékezetes dallamokról, erőteljes riffekről és szárnyaló, fülbemászó vokálokról szól, ami a régi és új Pyramaze-rajongókat is örömmel töltheti el. A hamarosan megjelenő kiadvány lesz az eddigi legdallamosabb munkája a csapatnak, amin olyan vendégek szerepelnek, mint Brittney Slayes, az Unleash The Archers énekesnője, valamint két egykori Pyramaze-dalnok, Matt Barlow és Lance King.

A lemezről már a második szöveges videót jelentetik meg, ez a World Foregone nótához készült, ami olyan, akár egy ébresztő, amely magába foglalja a jelenlegi korszellemet és olyan releváns témákat, mint a klímaváltozás és az emberi életmód. Egy gyönyörű és erőteljes kompozíció, amely tökéletesen reprezentálja az egész album zenei- és szövegvilágát.

Az első dal, melyhez szöveges videó készült, az A Stroke Of Magic volt.

A lemez borítója és dallistája a következő:

01. Epitaph
02. A Stroke Of Magic
03. Steal My Crown
04. Knights In Shining Armour
05. Bird Of Prey
06. Your Last Call
07. Particle
08. Indestructible
09. Transcendence (km. Brittney Slayes)
10. Final Hour
11. World Foregone
12. The Time Traveller (km. Matt Barlow & Lance King)

Pyramaze - Epitaph

Megosztás