Egy korábbi egyperces rövid részlet után itt az első teljes dal, a Bring Down The Mountain, amit az új énekes, Guilherme Hirose énekel. Érdemes hangolódni arra a decemberi koncertre!

NorthTale - Guilherme Hirose

Januárban jelentették be, hogy miután megváltak Christian Eriksson énekestől, a posztot Guilherme Hirose veszi át, aki Brazíliából érkezett. Most bemutatkozik az új arc, az új hang, akivel akár a decemberi bulin is találkozhatunk. Bár már készül a vadonatúj korong, egyelőre a 2019-es ‘Welcome To Paradise’-ról választottak egy számot, a Bring Down The Mountaint, ezzel mutatkozik be a brazil fiú a korábbi egyperces rövid részlet után, melyet a Shape Your Realityből énekelt.

 

 

„Miután olyan elképesztő visszajelzések érkeztek az új énekesünkről, megkértetek minket, hogy énekelje el a ‘Welcome To Paradise’ néhány dalát. A szavazataitok alapján bemutatjuk az első videót, amin Guilherme Hirose a Bring Down The Mountaint énekli. De csak várjatok, amíg meghalljátok őt az új albumon!” – jegyezte meg Bill Hudson gitáros.

Megosztás