„Eljövünk a lelkedért, Európa!” Ezzel a felkiáltással jelentette be évvégi ‘Soul-Bounding Across Europe 2021’ turnéját az Unleash The Archers, decemberben a Barba Negrában is lecsap a kanadai fémbrigád.

Unleash The Archers

A kanadai power metal csapat, az Unleash The Archers tavaly igen erős lemezzel jelentkezett, melyet idén szeretnének megturnéztatni végre. A banda különlegessége, hogy Brittney Slayes személyében egy igazi metálénekesnő áll a banda élén, aki nem hörög, nem csipog, nem áriázik, hanem énekel, ahogy csak kevesen tudnak.

 

 

Szintén kanadai az őket elkísérő edmontoni heavy metal bomba, a Striker, akik viszont 2018 óta nem rukkoltak elő új lemezzel, a karantén idejét feldolgozásokkal múlatták, legutolsó dobásuk egy Lizzy Borden-dal újraértelmezése volt.

A turné harmadik csapata a NorthTale, akik a változatosság kedvéért nem kanadaiak. A svéd-amerikai együttest az ex-Twilight Force énekes Christian Eriksson és az ex-U.D.O. gitáros Bill Hudson alapította, és épp nemrég jelentették be, hogy a 2019-es ‘Welcome To Paradise’-t követő második albumukat – még tovább hangsúlyozva a zenekar nemzetköziségét – már egy új frontemberrel, a harmincéves brazil Guilherme Hirose-zal veszik fel. Feltehetően a novemberi turnékezdésre az is elkészül.

A turné nyolcadik állomásaként Budapestre csap le a hármasfogat, december 2-án a Barba Negrában lépnek fel.

Megosztás