A jazz-rock szupergrup a magyar származású Leslie Mandoki egy korábbi szerzeményének aktualizált, új szöveges verziójával mond köszönetet a koronavírus-járvány közepette is dolgozóknak. A dal egy verziójában Ian Anderson is énekel és fuvolázik.

Mandoki Soulmates

Mivel a világot továbbra is a COVID-19 világjárvány emészti, a Mandoki Soulmates főnöke és vezetője, Leslie Mandoki inspirációt merített és a reménynek új szikráját találta a káosz közepette. Egy nagyszerű új dalszöveget írt, elismerve a globális válságban felbukkanó hősöket, az ápolókat, az orvosokat és más egészségügyi szolgáltatókat, valamint az élelmiszerboltok és élelmiszer-szállítók személyzetét, akik a saját közösségük szolgálatában állnak. Az egyszerűen Thank You című dal tisztán, egyértelműen fejezi ki a hála érzését, amelyet sokan éreztünk/érzünk ezekben a nehéz időkben. „Művészként úgy érzem, hogy kötelességem elmélkedni egy jobb világ ideáin. Most – mint sok más embernek – hirtelen sok időm lett. Ragadjuk meg együtt a szünetnek ezt a ritka pillanatát, és tekintsünk új megközelítéssel a világ problémáira!” – magyarázta Mandoki.

A dalt a Cleopatra Records leányvállalata, a Purple Pyramid adja ki digitális kislemezen, és ez a Mandoki Soulmates első kiadása a nemrégiben aláírt partnerkapcsolati szerződés alapján a Los Angeles-i kiadóval. Az év későbbi szakaszában további kiadványok is várhatók.

Ha tetszett, a dal INNEN streamelhető.

Az eredeti verzió a Mandoki Soulmates egy 2010-es válogatáslemezének bónuszdala (korábban kiadatlan nótája) volt, de most az új szöveggel új értelmet nyert. Egy második változat is készült Ian Anderson (Jethro Tull) közreműködésével, aki nemcsak duettet énekel Leslie Mandokival, de hangszeresen is hozzájárul az újabb variáció sikeréhez.

 

Mandoki Soulmates

Megosztás