Az Allegro Barbaro című Bartók-zongoramű alaposan átírt változatával folytatódik az ‘Utopia For Realists: Hungarian Pictures’ album népszerűsítése. A feldolgozáshoz készült videó néhány részletét a Szent István Bazilika előtti nagyszabású lemezbemutató koncerten rögzítették.

Mándoki László még tavasszal jelentette be, hogy az Inside Out Music istállójához írt alá, szerződésük értelmében a német kiadó ismét megjelenteti a ’Hungarian Pictures’ lemezt, de úgynevezett visual album edition formában. Az újrakevert és remaszterizált hangzással érkező album mellé a vizuális körítés Blu-ray lemezen jelenik meg, mindez szeptember 24-én kerül a boltokba ‘Utopia For Realists: Hungarian Pictures’ címmel. A bónuszok között az a koncertfilm is helyet kap, amelyet a berlini fal leomlásának 30. évfordulója alkalmából készített a Mandoki Soulmates.
A kibővített audiovizuális albumról korábban a Sessions In The Village című szerzeményt ismerhettük meg, a következő kislemez pedig a Barbaro lett, amelyről így mesélt Mándoki: „Az Allegro Barbaro progresszivitását továbbgondolva lett ez a tétel a lemez instrumentális csúcspontja. Kihozta az előadók zsenialitását, miközben egymást feltüzelve improvizálták a szólóikat, valósággal tapintható a játék öröme és az életigenlés.”

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!