Az 1983-ban indult Bon Jovi folytatja a 40 éves jubileum ünneplését, érkezik az új album ‘Forever’ címmel, az első kislemezdal pedig a Legendary. A zenekarról szóló dokumentumfilm készítése közben a Richie Samborával újraegyesülés gondolata is felmerült.

Bon Jovi

A Grammy-díjas, a Rock And Roll Hall Of Fame-be 2018-ban beiktatott zenekar, a Bon Jovi a 40 éves jubileum ünneplése közepette bemutatta a Legendary című új kislemezdalhoz készített videóklipet, mellyel hangolódhatunk a június 7-én megjelenő 16. stúdióalbumra, a ‘Forever’-re.

 

 

A múlt hónapban megrendezett 66. Grammy-díjátadóval egy időben Jon Bon Jovit a 2024-es MusiCares Person Of The Year díjjal tüntették ki, és az L.A. Convention Centerben egy all-star koncerttel tisztelegtek előtte, amelyen többek közt Bruce Springsteen, Shania Twain, Melissa Etheridge, Sammy Hagar, Jason Isbell, Jelly Roll és Pat Monahan is részt vett.

A ‘Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story’, a zenekar történetéről valaha készült legelső dokumentumfilm-sorozat, amelyben a Bon Jovi összes korábbi és jelenlegi tagja szerepel, április 26-án debütál a Hulu csatornán az Egyesült Államokban, és nem sokkal később látható lesz a Disney+-on világszerte. Richie Sambora gitáros 2013-ban egy turné közepén hagyta ott a Bon Jovit, hogy több időt tölthessen a családjával. Később, 2018-ban csatlakozott egykori bandatársaihoz a színpadon, amikor beiktatták őket a Rock And Roll Hall Of Fame-be. Tavaly novemberben azt nyilatkozta, hogy nem kizárt egy Bon Jovi reunion-turné. „Egy dokumentumfilm készült a zenekarról, azokról a dolgokról, amikben részt vettem, és az emberek el akarnak jönni, hogy lássanak minket játszani, és ez mindenkit boldoggá tesz – mondta a gitáros. – Úgy gondolom, hogy rengeteg olyan dalt írtunk, amelyek sok ember életét megváltoztatták, szóval igen, mindenképpen megtörténhet [az újraegyesülés]. Csak az a kérdés, hogy mikor áll rá készen mindenki.”

A ‘Forever’ dallistája:

01. Legendary
02. We Made It Look Easy
03. Living Proof
04. Waves
05. Seeds
06. Kiss The Bride
07. The People’s House
08. Walls Of Jericho
09. I Wrote You A Song
10. Living In Paradise
11. My First Guitar
12. Hollow Man

Bon Jovi

Megosztás