Július 17-én jelent meg John Mitchell csapatának nagylemeze, amelyet egy látványos klippel népszerűsít az Inside Out Music. A Keeping People as Pets filmjének segítségével a szerző dalba foglalt személyes élményeit élhetjük át.

Lonely Robot

A Kino, a Frost*, az Arena és az It Bites gitáros-énekese által létrehozott projekt új nagylemezzel jelentkezik. Ez lesz az első a tavaly befejeződött ‘The Astronaut Trilogy’ után. A ‘Feelings Are Good’ megjelenését július 17-re tűzte ki az InsideOut Music. John Mitchell három lemezen átívelő trilógiája tavaly vált teljessé, így most egy teljesen más témájú anyagot készített, amiről így mesélt: „A ’Feelings Are Good’ anyaga egy kissé kilép az első három Lonely Robot-lemez, a ‘The Astronaut Trilogy’ világából. Ezen a lemezen ezúttal személyesebb témákba kezdtem, minden dal egy-egy önálló tapasztalatszerzésről szól. Azt mesélik el, hogy életünk során megvannak azok a bizonyos jó és rossz mérföldkövek. Hogy rövidre fogjam, most visszatértünk a Földre és volt néhány személyes élményem, amit szerettem volna kiírni magamból.”

A ’Feelings Are Good’ tartalmából a megjelenés előtt a Life Is a Sine Wave és a Spiders című dalokat ismerhettük meg, a promóció zárásában pedig megérkezett a Keeping People as Pets.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás