A második önálló dal is elérhető lett a John Mitchell által dirigált formáció új lemezéről, mely két hét múlva jelenik meg. A Spidershez készült látványos videót a nőről, aki maga a báránybőrbe bújt farkas, Miles Skarin (Crystal Spotlight) készítette.

Lonely Robot

A Kino, a Frost*, az Arena és az It Bites gitáros-énekese által létrehozott projekt új nagylemezzel jelentkezik. Ez lesz az első a tavaly befejeződött ‘The Astronaut Trilogy’ után. A ‘Feelings Are Good’ megjelenését július 17-re tűzte ki az InsideOut Music. John Mitchell három lemezen átívelő trilógiája tavaly vált teljessé, így most egy teljesen más témájú anyagot készített, amiről így mesélt: „A ’Feelings Are Good’ anyaga egy kissé kilép az első három Lonely Robot-lemez, a ‘The Astronaut Trilogy’ világából. Ezen a lemezen ezúttal személyesebb témákba kezdtem, minden dal egy-egy önálló tapasztalatszerzésről szól. Azt mesélik el, hogy életünk során megvannak azok a bizonyos jó és rossz mérföldkövek. Hogy rövidre fogjam, most visszatértünk a Földre és volt néhány személyes élményem, amit szerettem volna kiírni magamból.”

 

 

A ’Feelings Are Good’ tartalmából elsőként a Life Is a Sine Wave című tételt hallhattuk, a folytatásban pedig a Spiders tesztelhető, amelyről így mesélt a szerző: „A Spiders egy nőről szól, aki maga a báránybőrbe bújt farkas. Kapzsi és szánalmas utat választott és kihasználta bizalmi pozícióját egy olyan gyenge pillanatában, amikor az ellenkezőjét is tehette volna. Rég eltűnt, de sohasem felejtem el a rossz dolgokat, amiket tett.”

 

Megosztás