Július közepén jelenik meg a John Mitchell által vezetett négyes következő albuma, a ’Feelings Are Good’. Az első teljes dalra nem is kellett sokat várni, a Life Is a Sine Wave a hajtás után hallgatható meg.

Lonely Robot

A Kino, a Frost*, az Arena és az It Bites gitáros-énekese által létrehozott projekt új nagylemezzel jelentkezik. Ez lesz az első a tavaly befejeződött ‘The Astronaut Trilogy’ után. A ‘Feelings Are Good’ megjelenését július 17-re tűzte ki az InsideOut Music. John Mitchell három lemezen átívelő trilógiája tavaly vált teljessé, így most egy teljesen más témájú anyagot készített, amiről így mesélt: „A ’Feelings Are Good’ anyaga egy kissé kilép az első három Lonely Robot-lemez, a ‘The Astronaut Trilogy’ világából. Ezen a lemezen ezúttal személyesebb témákba kezdtem, minden dal egy-egy önálló tapasztalatszerzésről szól. Azt mesélik el, hogy életünk során megvannak azok a bizonyos jó és rossz mérföldkövek. Hogy rövidre fogjam, most visszatértünk a Földre és volt néhány személyes élményem, amit szerettem volna kiírni magamból.”

A ’Feelings Are Good’ tartalmából elsőként a Life Is a Sine Wave című tételt hallhatjuk. A kiadó webes kereskedésében (ITT) előrendelhető a limitált kiadású digipack CD és a gatefold borítóval készülő 2 LP+CD.

Megosztás