A Kino, a Frost*, az Arena és az It Bites gitáros-énekese által létrehozott projekt új nagylemezzel jelentkezik. Ez lesz az első a tavaly befejeződött ‘The Astronaut Trilogy’ után. A ‘Feelings Are Good’ megjelenését július 17-re tűzte ki az InsideOut Music.

Lonely Robot

John Mitchell három lemezen átívelő trilógiája tavaly vált teljessé, így most egy teljesen más témájú anyagot készített, amiről így mesélt: „A ’Feelings Are Good’ anyaga egy kissé kilép az első három Lonely Robot-lemez, a ‘The Astronaut Trilogy’ világából. Ezen a lemezen ezúttal személyesebb témákba kezdtem, minden dal egy-egy önálló tapasztalatszerzésről szól. Azt mesélik el, hogy éltünk során megvannak azok a bizonyos jó és rossz mérföldkövek. A hosszú sztori röviden annyi, hogy most visszatértünk a Földre, és volt néhány személyes élményem, amit szerettem volna kiírni magamból.”

A ’Feelings Are Good’ limitált kiadású digipackes CD-n, gatefold borítóval készülő 2 LP+CD és digitális változatokban lesz kapható. Utóbbi esetében lesz 16 és 24 bites verzió is, amelyekhez két bónusz szerzemény is társul. A borítót ismét Paul Tippett készítette el. A Lonely Robot élőben is látható lesz decemberben, ugyanis Angliában, Németországban és Hollandiában lépnek színpadra

’Feelings Are Good’ dallista:

01. Feelings Are Good
02. Into The Lo-Fi
03. Spiders
04. Crystalline
05. Life Is A Sine Wave
06. Armour For My Heart
07. Suburbia
08. The Silent Life
09. Keeping People As Pets
10. Army Of One
11. Grief Is The Price Of Love
12. The Silent Life
 (Orchestral Version)
13. Crystalline (Orchestral Version)

Lonely Robot

Megosztás