Megérkezett a két hét múlva megjelenő új Jethro Tull-album, a ’RökFlöte’ harmadik kislemeze. A skandináv és germán mitológia legfontosabb alakjáról, Thorról szóló dal, a Hammer On Hammer talán holnap is felhangzik a Kongresszusi Központban.

Jethro Tull

Április 21-én jelenik meg az Inside Out Music gondozásában az új Jethro Tull-anyag, a 12 dalt tartalmazó ’RökFlöte’. Ismét különleges történetet dolgoz fel a lemez, ezúttal az északi pogány népek istenei kerültek az anyag középpontjába és persze a fuvola, amit ez a formáció tett ikonikussá. A Ginnungagap és a The Navigators után érkezett a Hammer On Hammer, ehhez is Christian Rios készített klipet. A hazai lemezboltokban a következő formátumokban előrendelhető a ’RökFlöte’: digipak CD, 2 CD + Blu-ray lemezeket rejtő artbook, fekete vinyllemez és az exkluzív piros vinylt tartalmazó díszdobozos verzió.

 

 

Ian Anderson és zenésztársai április 7-én, azaz holnap a Budapest Kongresszusi Központban mutatják be nemcsak a 2022-es ‘The Zealot Gene’, de a soron következő ’RökFlöte’ dalait is az elmaradhatatlan klasszikusok mellett. A koncert már hetek óta telt házas.

 

Megosztás