A svéd progresszív rockereknek március elején jelenik meg a tizenötödik nagylemeze, amelyet az első kislemezdal, a Great Pretender segítségével ízlelhetünk meg.

The Flower Kings

Roine Stolt (gitár, ének), Hasse Fröberg (gitár, ének) és Jonas Reingold (basszusgitár) mellé még 2019-ben érkezett Mirko DeMaio dobos és Zach Kamins billentyűs, ez az ötös pedig elég aktív a dalszerzés terén, ugyanis harmadik nagylemezüket készítették el közösen. A Flower Kings 25 éves történetében a március 4-én érkező ’By Royal Decree’ azért is különleges, mert az egykori alapító Michael Stolt visszatért a zenekarba. Roine így mesélt az ’By Royal Decree’ nyitótételéről, a Great Pretenderről: „A Flower Kings huszonöt éves történetét és a tizenötödik stúdióalbumát nem könnyű kívülről szemlélni. Ez a szám tökéletesen megmutatja az újat, a régit, a dallamos oldalt és a hangzásbeli kalandunkat is.”

 

 

Az Inside Out Music webshopjában elindult az előrendelés, az új album digipackes 2 CD, fekete és világoskék 3 LP+ 2 CD box formátumban érhető el.

’By Royal Decree’ dallista:

CD 1:

01. The Great Pretender
02. World Gone Crazy
03. Blinded
04. A Million Stars
05. The Soldier
06. The Darkness In You
07. We Can Make It Work
08. Peacock On Parade
09. Revolution

CD 2:

01. Time The Great Healer
02. Letter
03. Evolution
04. Silent Ways
05. Moth
06. The Big Funk
07. Open Your Heart
08. Shrine
09. Funeral Pyres

The Flower Kings

Megosztás