Megismerhetjük az április 21-én érkező új Jethro Tull-album második kislemezdalát, amelynek szövege Njordról szól, aki a gazdagság, a termékenység, a tenger és a hajózás istene volt a skandináv mitológiában.

Az Inside Out Music gondozásában jelenik meg a 2022-es ’The Zealot Gene‘ után az új Jethro Tull-anyag, a 12 dalt tartalmazó ’RökFlöte’. Ismét különleges történetet dolgoz fel a lemez, ezúttal az északi pogány népek istenei kerültek az anyag középpontjába és persze a fuvola, amit ez a formáció tett ikonikussá. A Ginnungagap után a következő előzetes a The Navigators, amelyet egy rövidített verzióban ismerhetünk meg, a keverést Bruce Soord (The Pineapple Thief) végezte, az animációs kisfilmet Christian Rios készítette.
A ’RökFlöte’ a hazai lemezboltokban előjegyezhető a következő formátumokban: digipak CD, 2 CD + Blu-ray lemezeket rejtő artbook, 180 grammos fekete vinyllemez és a mindent tartalmazó díszdobozos verzió.
Ne feledjük, hogy Ian Anderson és zenésztársai április 7-én a Budapest Kongresszusi Központban lépnek fel ismét. Belépőjegyet az Eventim hálózatában vásárolhatunk, további információ az esemény Facebook-oldalán.

 

 

 

Megosztás