Úgy tűnik, a régi és új Alcatrazz-énekes tényleg nincs haragban egymással, mert ősszel közös turnéra indulnak Uli Roth és Ross The Boss társaságában Monsters Of Classic Rock néven.

Graham Bonnet - Doogie White

Elsősorban Oroszország és a volt szovjet tagállamok területén turnézik a Graham Bonnettel (ex-Alcatrazz, ex-Rainbow, ex-Michael Schenker Fest), Doogie White-tal (Alcatrazz, ex-Rainbow, ex-Michael Schenker Fest), Uli Jon Rothtal (ex-Scorpions), Ross The Boss-szal (ex-Manowar), Marc Lopesszel (Ross The Boss) és Marco Mendozával (ex-Whitesnake, ex-Thin Lizzy, ex-Dead Daisies), valamint egy szimfonikus zenekarral felálló Monsters Of Classic Rock.

Ha a közreműködő zenészek volt zenekarainak repertoárjából válogatott műsorral készülnek – és mi mással készülnének – akkor igen szép esték várnak ránk a Moszkva partján (meg egyéb más helyeken). „Isten akarata… ami valójában 2021-ben történik… Megtiszteltetés számomra, hogy felkértek, hogy csatlakozzam ehhez a turnéhoz… Ross és Marc [Marc Lopes, a Ross The Boss Band énekese] Ross klasszikus Manowar-dalainak szimfonikus rock/metál változatát adják elő… Várunk mindenkit szeretettel, biztosan hosszú ideje nem volt már ilyen…” – invitálta rajongóit Ross The Boss.

Nemrég pattant ki a vita az Alcatrazz zenészei és Graham Bonnet között, mely szakításhoz vezetett és bejelentették, hogy 2021-ben Doogie White-tal folytatják tovább. Bonnet válaszában kijelentette, hogy nem haragszik a másik énekesre. „Az elmúlt években turnéztam Doogie-val a Michael Schenker Festben, aki jó barátom és rohadt jó előadó.” Azon a turnén mi is ott voltunk.

Monsters Of Classic Rock


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás