Ősszel jelenik meg az Alcatrazz ötödik albuma, egyben az első, melyen nem Graham Bonnet énekel.

Alcatrazz featuring Doogie White

A Los Angeles-i heavy metal banda, az Alcatrazz bejelentette ötödik stúdióalbumának megjelenését, amely a nemes egyszerűségű ‘V’ címet viseli, és október 15-én jelenik meg a Silver Lining Music gondozásában. Erről korábban már bemutatták a Turn Of The Wheelt, a bejelentéssel egy időben pedig kijött a második kislemez is Sword Of Deliverance címmel.

 

 

Mint tudjuk, az eddig Graham Bonnet nevéhez kapcsolódó zenekar megvált ikonikus énekesétől, akinek a helyére Doogie White-ot szerződtették. Mellette két alapító tag, Jimmy Waldo és Gary Shea játszik billentyűs hangszereken, illetve basszusgitáron, Mark Benquechea dobos és Joe Stump gitáros egészíti ki az ötösfogatot.

„Mindannyian nagyon elégedettek vagyunk az új albummal. Mind egy hullámhosszon voltunk az irányt és azt illetően, hogy mit akarunk elérni – jegyezte meg Jimmy Waldo. – Több mint húsz dal közül válogathattunk. Nehéz volt; mindegyiket szerettük. Ez nagyon szokatlan egy zenekartól. Szerintem ez az album úgy hangzik, mint a ’No Parole…’ természetes folytatása, csak súlyosabban.”

„A Sword Of Deliverance egy hatalmas, metál emlékmű – mondta a skót énekes. – Egyfajta fegyverbe szólítás az Alcatrazz-kollektíva számára. Hangos, büszke és tettre kész!”

Dallista:

01 Guardian Angel
02 Nightwatch
03 Sword Of Deliverance
04 Turn Of The Wheel
05 Blackheart
06 Grace Of Go
07 Return To Nevermore
08 Target
09 Maybe Tomorrow
10 House Of Lies
11 Alice’s Eyes
12 Dark Day For My Soul

Alcatrazz V

Megosztás