5 fiú, 4 lány, az Alcatrazz és a Girlschool egyesítette erőit, igaz, csak egy brit turné erejéig. Jöhetnének keletebbre is!

Girlschool - Alcatrazz

A legendás brit heavy rock csapat, a Girlschool és az amerikai metállegenda, az Alcatrazz, akikhez Doogie White (Rainbow, Michael Schenker, Yngwie Malmsteen) csatlakozott, miután összevesztek Graham Bonnettel, ezen a télen letámadják az Egyesült Királyságot és Írországot. A Girlschool a leghosszabb ideje működő női rockzenekar, amely 40 év után még mindig aktív. Az 1970-es években a brit heavy metal új hullámában (NWOBHM) alakultak, és gyakran léptek fel a Motörheaddel közösen. A banda egy 2022-ben megjelenő új albumon dolgozik. Denise Dufort dobos megjegyezte: „Nagyon jó lesz újra előbújni és turnézni, találkozni barátainkkal az Egyesült Királyságban, Írországban, Európában és azon túl. A rajongók mindig nagyszerűek, bárhol is játszunk, és különösen szép emlékeink vannak Dublinról és Belfastról!”

 

 

Az Alcatrazz szó szerint szupergroup, Doogie White csatlakozásával kirobbanó metál show-t ígérnek, mely az Alcatrazz-klasszikusok mellett Doogie Michael Schenker Fest és Ritchie Blackmore’s Rainbow korszakából is merít. A dallamos, gyors heavy metal rajongói számára kihagyhatatlan! Doogie szerint „az összes koncert nagyszerű lesz, nagyon izgatott vagyok, hogy Belfastban játszhatok. Hosszú idő telt el, jó, hogy végre átléphetek a nagy vízen. Ez egy odab.szós este lesz, az biztos. Dublinban is jó régen jártam már, utoljára Yngwie-vel koncerteztem ott. Ritka szép idők voltak azok, a közönség pokoli jó hangulatban volt. Most is ugyanarra számítok.”

Egyelőre csak a brit dátumok biztosak, de reméljük, nemcsak üres lózung volt az „Európában és azon túl.”

Megosztás