Két új tételt csaptak hozzá az év elején megjelent album anyagához, amelyet most jelentettek meg egy különleges kiadványon.

Battle Beast

Az év elején jelent meg a finn Battle Beast vadonatúj albuma, a ’Circus Of Doom’, amit a Nuclear Blast szabadított a világra. A 10 nótában az old school heavy metal keveredik popos elemekkel, Noora Louhimo egyedi előadásában. Megjelenése óta a lemez világszerte felkerült a slágerlistákra, Finnországban megjárta az első helyet is, de Svájcban az ötödik helyig, Németországban a kilencedik helyig kúszott fel. A kiadvány különleges verziója most látott napvilágot, amely további két dalt tartalmaz: a nemrég megjelent The Lightbringer című kislemezt a Tempest Of Blades követi, ennek a közzétételét a ’Circus Of Doom’ speciális kiadásának a megjelenéséhez igazították. Megrendelhető a kiadó oldalán dupla digipak CD-n és dupla gatefold vinylen.
Eero Sipilä basszusgitáros a dallal kapcsolatban megjegyezte: „A Tempest Of Blades egy sallangmentes heavy metal támadás az érzékszervekre arra biztatva téged, hogy egy igazi moshpitet indíts a saját nappalidban. Szóval tekerd fel a hangerőt és élvezd a ’Circus Of Doom’ utolsó hiányzó attrakcióját!”

Megosztás