A finn Battle Beast új nagylemeze 2022 elején jelenik meg, amit a tervek szerint 19 állomásos Európa-turné követ, ebben egyelőre nincs budapesti dátum.

Miután 2021 elején újra a Nuclear Blasthoz szerződött a finn heavy metal szextett, a Battle Beast arra készül, hogy a vadonatúj ’Circus Of Doom’ című albumukat a világra zúdítsák. Az album 2022. január 21-én jelenik meg, a lemez a digitális platformokon már presave státuszban van, az első kislemez október 22-én lát napvilágot.
Az új ’Circus Of Doom’ albumot a finnországi Helsinkiben, a JKB stúdióban vették fel, az anyag producere és hangmérnöke a banda billentyűse, Janne Björkroth volt, a borítót Jan Yrlund tervezte, aki több bandában is zenél (Imperia, Prestige, Satyrian) a Darkgrove Design grafikai cége mellett.
A zenekar a lemez bejelentésével együtt nyilvánosságra hozta, hogy a megjelenést követően Európa-turnéra indulnak, ami február 15-én Párizsban startol el, így kommentálták a hírt: „A hosszú rémálom végre mögöttünk van, és a jövő fényesnek tűnik! Tényleg a szívünket és a lelkünket tettük bele ebbe az albumba, és alig várjuk, hogy lemezen és élőben is bemutathassuk nektek. A fenébe is, mennyire hiányzott nekünk a turnézás!”
A koncertkörútnak egyelőre nincs budapesti állomása, hozzánk legközelebb február 26-án Bécsben lépnek fel.

’Circus Of Doom’ dallista:

01. Circus Of Doom
02. Wings Of Light
03. Master Of Illusion
04. Where Angels Fear To Fly
05. Eye Of The Storm
06. Russian Roulette
07. Freedom
08. The Road To Avalon
09. Armageddon
10. Place That We Call Home

Megosztás