Lassan érik az ajándékvásárlási last minute-pánik, pedig olyan klasszikusok lépnek fel hamarosan hazánkban, akiknek a koncertjére egy jegy széles mosolyt csalhat a megajándékozottak arcára. Május 17-én Ozzy Osbourne + Judas Priest, május 29-én Def Leppard + Mötley Crüe, július 11-12-én Rammstein, július 16-án Deep Purple!

Éveken át tartó, szappanoperába illő fordulatok után jutottunk el oda, hogy Ozzy Osbourne közönségét a május 17-i Budapest Aréna-koncerten a Judas Priest melegíti be. A rengeteg kavarás közben Ozzynak két nagy sikerű szólóalbuma is megjelent, lesz miből meríteni friss anyagot a turné műsorához. Jegyek kaphatók a Funcode-nál, részletek az esemény Facebook-oldalán.

 

 

A Mötley Crüe és a Def Leppard 2022-es észak-amerikai stadionturnéjára több mint 1,3 millió jegyet adtak el, a sztori májusban Európában folytatódik, a monumentális show Budapesten is látható lesz május 29-én az MVM Dome-ban. Jegyek a Funcode-nál, részletek az esemény Facebook-oldalán.

Az első álhír után kiderült, hogy a Rammstein stadionturnéja valóban érinti hazánkat, de a Puskás Aréna szűknek bizonyult, mert a hatalmas érdeklődés miatt második napot kellett beiktatni, ezzel minden bizonnyal nézőcsúcsot produkálnak július 11-12-én hazánkban, az első napra már csak néhány ülőjegy kapható a színpadtól a halál f@ßán túli távolságban. A második napra sincs már állójegy, viszont arra még akad a halál f@ßán innen is ülőjegy a Funcode-nál, részletek az események Facebook-oldalán (1 & 2).

A Deep Purple a hard rock műfaj egyik úttörője és a világ egyik legkeményebben turnézó zenekara, a világjárvány idején adta ki a 22. stúdióalbumát ’Turning To Crime címmel, és a nyáron lezajlott kényszerű gitároscsere után ismét útra kelnek, hogy több mint 50 év elteltével még mindig a lehető legjobb koncerteket adják rajongóiknak. A július 16-i Budapest Aréna-koncertre jegyek kaphatók a Funcode-nál, részletek az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás