Már-már szappanoperába illő fordulatok után jutottunk el oda, hogy Ozzy Osbourne közönségét a jövő májusi budapesti koncertjén a Judas Priest melegíti be, több mint 100 évnyi metállegendában lehet részünk egyetlen estén!

Ozzy Osbourne még 2017-ben bejelentette ’No More Tours 2’-re keresztelt utolsó világ körüli turnéját, amely 2018 végén szépen leállt. A 2019-es szakaszt kétszer is el kellett halasztani Ozzy csigolyaműtétje miatt, a 2020-as folytatásnak pedig – amely ugyan nem érintette volna hazánkat a Judas Priesttel – többször is keresztbe tett a Covid. Az eredetileg 2022-re tervezett budapesti fellépést már nem sikerült összegyeztetni a Judas Priest 50 éves jubileumi turnémenetrendjével, de ennek régóta nincs jelentősége, mert a komplett koncertkörutat 2023-ra tolták át.
Aminek viszont van jelentősége, hogy Ozzy május 17-i koncertjén mégiscsak a Judas Priest lesz a vendég a Papp László Budapest Sportarénában, egy metállegendáról lévén szó, szándékosan nem írunk előzenekart. A Judas egy éven belül már másodszor fog fellépni nálunk, Ozzynak pedig ez lesz a negyedik magyarországi show-ja az 1998-as kisstadionos Black Sabbath-fesztivál, a 2010-es szólókoncertje és a 2016-os The End után. Addigra megjelenik az új albuma is, ha éppen unná, hogy csak az előző 12-ről válogassa össze a műsort.

 

 

A koncertről további részletek az esemény Facebook-oldalán, jegyek még kaphatók a Funcode-nál 12.900 és 552.316 Ft közötti áron. Az utóbbi ár nem elírás, ez az „ultimate” backstage-VIP-jegy alapára, amelynek – és még négy másik húzós árú VIP-jegynek – a részletei megtalálhatók a Live Nation Magyarország honlapján. 125.620 Ft-ért ott lehetünk a hangpróbán, 83.748 Ft-ért pedig nem kell megvárni a hivatalos beengedés kezdetét (a „meet & greet” és a „hot ticket” pillanatnyilag nem elérhető).

Megosztás