A Live Nation Magyarország délután jelentette be, hogy a Mötley Crüe és a Def Leppard közös európai arénaturnéjának budapesti állomása is lesz, 2023. május 29-én láthatjuk őket az MVM Dome-ban.

Mötley Crüe - Def Leppard

A Mötley Crüe és a Def Leppard bejelentette a “The World Tour” folytatását a 2022-es év legnagyobb észak-amerikai stadionturnéját követően, amelyre több mint 1,3 millió jegyet adtak el. 2023 februárjában először Közép- és Dél- Amerikába látogatnak el, majd májusban startol az európai sorozat.

 

 

„Miután végre visszatérhettünk a koncertekhez, egy monumentális nyári turnén vettünk részt az Egyesült Államokban és Kanadában. Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy ezt a hatalmas turnét elvihetjük a világ többi nagyvárosába, ráadásul Sheffieldben indíthatjuk el az európai részt, ahol nekünk 45 évvel ezelőtt ez az egész kezdődött. Nagyon várjuk, hogy találkozzunk veletek valamelyik állomáson!” – mondta a Def Leppard-frontember Joe Elliott. – Hihetetlenül jól éreztük magunkat ezen a turnén Észak-Amerikában a nyáron, és már alig várjuk, hogy 2023-ban a világ többi részére is elvigyük a show-t.”
“Crüeheadsek, Latin-Amerikában és Európában készüljetek! Jövünk hozzátok, és alig várjuk, hogy láthassunk benneteket jövőre!”
– áll a Mötley Crüe közleményében.

Ez a monumentális show Budapesten is látható lesz 2023. május 29-én az MVM Dome-ban, jegyeket elsőként a Def Leppard rajongói klubtagjai (Def Leppard Rock Brigade Concert Club) vásárolhatnak, illetve a Mötley Crüe oldalán lesz – egyelőre nem részletezett – elővásárlási lehetőség október 25-én 10 órától, majd a regisztrált Live Nation-tagok tudnak elővásárlási jogukkal élni október 27-én 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés október 28-án 10 órakor indul a Funcode-nál, a koncertre különböző – egyelőre nem részletezett – VIP csomagok is elérhetőek lesznek, további infomációk az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás