A három eredeti tagot (Graham Bonnet, Jimmy Waldo, Gary Shea) számláló Alcatrazz egy egykori negyedik tag, Steve Vai dalát mutatta be az új lemezről.

Alcatrazz

A harmadik dal, amit az Alcatrazz megosztott július 31-én megjelenő új lemezéről, igazi kuriózum. A Dirty Like The Cityt ugyanis Steve Vai szerezte, aki annak idején 1984 második felében csatlakozott a kultikus csapathoz, Yngwie Malmsteent váltva a gitárosi poszton.

Graham Bonnet frontember így kommentálta a dalt: „Steve Vai mintegy 60 dalt küldött nekünk. A Dirty Like The City volt az egyetlen, ami azonnal kiemelkedett a többi közül és figyelmes hallgatás után rájöttem, hogy ennek szerepelnie kell az albumon.”

Jimmy Waldo billentyűs hozzátette: „Imádtam ezt a darabot, amikor Steve Vai elküldte nekünk, és azonnal tudtam, hogy az Alcatrazznak való. Tökéletesen illeszkedik az album többi anyagához.”

A ‘Born Innocent’ július 31-én jelenik meg a Silver Lining Music kiadónál. A Graham Bonnet Band nemrég változtatta nevét vissza Alcatrazzra, amikor csatlakozott hozzájuk a bostoni székhelyű Berklee College of Music gitárprofesszora, Joe Stump, aki méltó utódja Yngwie Malmsteennak és Steve Vainak.

Korábban a Polar Beart és a London 1666-et mutatták be a lemezről.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás