A Black Sabbath egykori gitárosa tegnap este tette közzé személyes évértékelőjét, amelyben nem feledkezett meg a rajongókról sem.

„Ismét eljött az évnek ez az időszaka, és újabb év következik: 2022. Szinte hihetetlen, milyen gyorsan repül manapság az idő.
Igazán mozgalmas időszak van mögöttem. Sokat dolgoztam az idén megjelent Sabbath-boxokkal, rengeteg interjút adtam emiatt – ahogy a zenekar többi tagja is –, és nagyon jól fogadták ezeket.
Történt velem néhány érdekes dolog is, az egyik, hogy elneveztek rólam egy 469 millió éves őskövületet [Drepanoistodus Iommii], ez zseniális, soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet.

 

 

A másik, amit szintén nem hittem volna korábban, hogy megjelent a saját parfümöm. Megkeresett a Xerjoff, az olasz luxusparfümgyártó cég, hogy kreálnék-e egy saját illatot, és igent mondtam rá. Ez igazán nagyszerű, mert mindig is érdekeltek a különböző kölnik, after shave-ek, meg ilyesmik, és ez kiváló lehetőségnek tűnt, hogy bekapcsolódjak ebbe. Az első naptól kezdve együtt dolgoztam Sergio Momóval, a Xerjoff első emberével, két évbe telt, mire végeztünk a feladattal, és nagyon jól sikerült. Komponáltam egy számot is, a Scent Of Darkot. Mike Exeterrel, a hangmérnök-producerrel írtuk meg a dalt a házamban, eljátszottam Sergiónak, tetszett neki, és ezt használtuk fel a parfümöm promótálására. Nagyon jól sikerült és élveztem a dolgot, a reakciók fantasztikusak voltak rá. Továbbra is ilyesmikben gondolkozom, ezen voltak vonósok is, Sergio meg gitározott benne, jól működött minden, érdekes és jó projekt volt. Készült hozzá egy videóklip, az is jó móka volt, a feleségem alakította a szellemet benne, érdemes megnézni.

Ozzyval dolgoztam egy számon a készülő szólóalbumához, én írtam a dalt, ő pedig kiválóan kidolgozta a vokális részt. Nagyon elégedett voltam azzal, amit csinált, nagyon jól énekel.
Szeretnék köszönetet mondani régi barátomnak, Ralph Bakernek is, aki a menedzserem és a barátom már több mint 30 éve, ez tényleg elképesztő! Mindig is nagyszerű munkát végzett, és soha nem kapta meg azt az elismerést, amit megérdemelne. A színfalak mögött keményen dolgozott, és éjjel-nappal mellettem állt, ez óriási dolog, köszönöm, Ralph!

Végül szeretnék köszönetet mondani a rajongóknak, nektek, emberek! Nagyszerű, hogy kitartottatok mellettem, ti vagytok a legnagyobb kincs számomra. A legjobbakat kívánom nektek 2022-re, legyen nagyszerű évetek, köszönök mindent!”

Megosztás