Az egykori Black Sabbath gitárosa újévi videóüzenetében azt mondta a rajongóknak, hogy sűrű év volt számára 2022, és az idei sem lesz nagyon más.

Tony Iommi 2023

Tony Iommi tavalyhoz hasonlóan újra videón üzent rajongóinak az újév alkalmából. Az ukrán háborúval indított, kitért a Covidra is, majd a személyes élményei következtek:
„2022 jó év volt számomra abból a szemszögből, hogy egész évben komponáltam és felvételeket készítettem. Épül az új stúdióm, amelynek nagyon örülök. Haladunk, még várok pár berendezésre, mert az ukrajnai háború miatt néhány dolgot még nem szállítottak le, de közel vagyunk a befejezéshez, és készen állunk, hogy elkezdjünk dolgozni benne. Nagyon várom, hogy egy új lemezt megírjak.”
Iommi újfent megerősítette, hogy 2023-ban megjelenik a nagyon várt Tony Martin-féle Black Sabbath box-set, amelynek megjelenését a tavalyi évre ígérte Tony Martin.
„Természetesen kiadjuk, nagyon sokan érdeklődnek utána, ami tényleg örömmel tölt el. Tudni akarják, hogy mikor jön ki, és mi megtettük a szükséges lépéseket a megjelenéshez. Először az eredeti felállás albumai jelentek meg, aztán jött a Dio-korszak, következik a Tony Martin-éra, aztán az én szólólemezem. Sűrű időszak elé nézünk, jó, hogy az interjúkban beszélhetek ezekről a dolgokról.”

 

 

Megosztás