Már csak egy hét van hátra az ’Innocence & Danger’ lemezbemutatóját megörökítő MorseFest-kiadvány megjelenéséig. Miközben a ’The Similitude Of A Dream’ egyik dalának előadását hallgatod, megnézheted, milyen programmal jöttek Európába.

NMB

2021. október 8-án kezdte meg Neal Morse zenekara az ’Innocence & Danger’ lemezbemutatóját a kétestés MorseFesten. Ezen az eseményen az augusztusban megjelent album volt a főszereplő. Az ’An Evening Of Innocence And An Evening Of Danger’ műsor egy-egy estét tett ki. Október 8-án, az ‘Innocence’ műsor alkalmával kerültek elő a rádióbarát hosszúságú dalok, míg október 9-én, a ‘Danger’ show-n pedig a nagyobb lélegzetű művek jutottak főszerephez. Ahogy a korábbi MorseFest-koncerteken, itt is ütőhangszeresekkel, vokalistákkal és vonósokkal lépett színpadra a Neal Morse Band. Az Another Story To Tell és a Beyond The Years után most a 2016-os duplalemezes konceptalbumról, a ’The Similitude Of A Dream’-ről hallhatjuk a So Far Gone-t, amit az „Innocence” estén vett elő az ötös. A film- és a hanganyag bő fél évvel az esemény után ’MorseFest 2021’ címmel, 5 CD + 2 Blu-ray formátumban jelenik meg, csak Neal Morse webshopjából rendelhető.

 

 

A Neal Morse Band európai turnéján ennek a kétnapos műsornak a rövidített változatát mutatták be, a Setlist oldal adatai szerint a program ez volt:
(Innocence Intro) / Do It All Again / Bird On A Wire / Your Place In The Sun / Another Story To Tell / The Way It Had To Be / Bridge Over Troubled Water / Waterfall // (Danger Intro) / Not Afraid, Pt. 2 / Beyond The Years /// Long Day / City Of Destruction / So Far Gone / The Ways Of A Fool / Welcome To The World / The Great Adventure / A Love That Never Dies / Broken Sky / Long Day (Reprise)

Megosztás