Saját streaming applikációján keresztül tette elérhetővé Neal Morse friss kiadványát, amelyről három korábban megjelent és egy vadonatúj dal bárki számára hozzáférhető.

Neal Morse

Neal Morse az utóbbi két hétben aktívan dolgozott, hogy el tudja készíteni karácsonyi lemezét, a ’Last Minute Christmas Album’-t, amelyet a Spotify-t és más népszerű streaming platformot szándékosan kihagyva, ezúttal is kizárólag webes kereskedésében és az általa üzemeltetett Waterfall Streaming alkalmazáson keresztül tett elérhetővé. A gyűjteményben Neal saját szerzeményei mellett feldolgozásokat is hallhatunk: a Caroling, Caroling! eredetileg Alfred Burt szerzeménye, a Lo How A Rose E’er Blooming egy reneszánsz korból származó Michael Praetorious-dallam, az O Come, All Ye Faithful pedig John Francis Wade szerzeménye. Neal elárulta, hogy a további nyolc tétel között olyanok is akadnak, amelyeket korábban írt. A legrégebbi a Tis The Season To Be Blue, amelyet eredetileg a húsz évvel ezelőtt megjelent ’Merry Christmas From The Morse Family’ lemezéhez készített, de most újra elővette és újrahangszerelte. Neal és a kórus mellett a következő zenészek játéka hallható a friss anyagon: Philip Martin (dobok), Ally Smith (ének), Julie Harrison (ének), Wil Morse (ének), Reva Farmer (rap), Gideon Klein (vonós hangszerek) és Amy Pippin.

A szombat óta elérhető digitális albumról a Caroling, Caroling!, míg a tavaly karácsonyra készült három digitális kislemeze, az On This Most Holy Night, az Everything I Want For Christmas, valamint a Worldwide Sleigh Ride is meghallgatható a YouTube-on.

’Last Minute Christmas Album’ dallista:

01. Caroling, Caroling!
02. All You Need Is Love On Christmas
03. Worldwide Sleigh Ride
04. It’s Christmas Time At Last
05. Silver Bells And Promises
06. On This Most Holy Night
07. Mrs. Claus
08. Everything I Want For Christmas
09. ‘Tis The Season To Be Blue
10. Lo How A Rose E’er Blooming
11. O Come, All Ye Faithful

Neal Morse


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás