Júliusban jelenik meg a The Neal Morse Band magjának feldolgozás lemeze, a ‘Cov3r To Cov3r’. Az új albumról elsőként a Baker Street című tételt ismerhetjük meg.

Morse / Portnoy / George

Neal MorseMike Portnoy és Randy George május elején jelentette be, hogy visszatér a ‘Cover To Cover’ sorozatuk. A ‘Cov3r To Cov3r’ tartalmában többek között King Crimson-, Jethro Tull-, Badfinger- és David Bowie-dalokat hallhatunk a trió keze nyomán, az újdonság július 24-én lát napvilágot CD és LP lemezeken az InisdeOut Music gondozásában. Az új művek előadásához egyetlen vendég csatlakozott Jon Davison (Yes) személyében, akivel a No Opportunity Necessary, No Experience Needed című Yes-tételt adták elő.

A ‘Cov3r To Cov3r’ mellett megjelenik egy gyűjtemény, a ’Cover To Cover Anthology (Vol. 1-3)’ is, melyben megtaláljuk a sorozat három lemezét együtt. Az első két album dalait újramaszterelték és a fizikai példányok mellett a digitális platformokon is elérhetővé teszik. Mind a háromnak új borítót terveztek, mely Thomas Ewerhard (Sons Of Apollo, The Neal Morse Band, Avantasia) munkája. De kanyarodjunk vissza az új feldolgozásokra, elsőként Gerry Rafferty szerzeményét, a Baker Streetet hallhatjuk a hármastól.

Megosztás