Egy hét múlva a Visions Of Atlantis már másodszor lép fel az idén nálunk, az új felállással érkező Xandria és a Ye Banished Privateers társaságában.

Európa-turnéra indulnak az osztrák kalózok, akik a nyár folyamán már megmutatták a magyar közönségnek, hogy milyen a szimfonikus metál kalózos körítésben. A Visions Of Atlantis július elején az Alestorm társaságában egy fergeteges estén már bemutatott pár dalt legfrissebb albumáról, ami a ’Pirates’ nevet kapta, és amelynek a lemezbemutató turnéja szeptember 19-én Budapestre érkezik. A Symphonic Metal Nightsra keresztelt koncertkörúton a Xandria amolyan co-headlinerként lép fel, az estét a Ye Banished Privateers vezeti fel. A Xandria csapatában az alapító- zenekarvezető Marco Heubaum gitáros mellett a teljes csapat lecserélődött, így egy teljesen új felállású zenekar lép fel nálunk. A turné apropójából új nótát jelentettek meg, a You Will Never Be Our Godban Ralf Scheepers (Primal Fear, Gamma Ray) vendégszerepel.

 

 

A belépőjegy ára 4.999 Ft elővételben, 5.999 Ft (a helyszínen), azok, akik szeptember 4-ig megváltották a regisztrációs jegyüket, a rendezvény napján 18 és 19 óra között ingyenes belépésre jogosultak. További információ az esemény Facebook oldalán.

Megosztás