Bemutatta jövőre megjelenő új lemezének első dalát a Steel Panther. Az 1987-es év nagy pillanataira emlékeznek benne, felelevenítve a Guns N’ Roses, a Poison, a Dokken, a Whitesnake, Ozzy Osbourne, a Scorpions, a Judas Priest és a Van Halen szerepét a banda által is képviselt „hair metal” kialakulásában.

Steel Panther 2022

Nemrég jelentette be hatodik stúdióalbumának megjelenését a kaliforniai Steel Panther, az ‘On The Prowl’ 2023. február 24-től lesz elérhető, addig is az 1987 című dallal szórakoztatják a nagyérdeműt, mely egy merengő visszapillantás a rockzene egyik legnagyszerűbb évére, olyan ikonok előtt tisztelegve, mint a Guns N’ Roses, a Poison, a Dokken, a Whitesnake, Ozzy Osbourne, a Scorpions, a Judas Priest és a Van Halen. A klipben feltűnik Michael Starr énekes fia, Ralphie Saenz is. Az új lemezen már az a Spyder basszusgitározik, aki a budapesti koncerten is fellépett – akkor még vendégbasszer státuszban – és akit azóta véglegesítettek a bandában.

 

 

A lemezt népszerűsítő ‘On The Prowl World Tour 2023’-nak még csak az amerikai és egyesült királyságbeli helyszíneit jelentették be, így nem tudni, mikor járnak újra Budapesten.

‘On The Prowl’ dallista:

01. Never Too Late (To Get Some Pussy Tonight)
02. Friends With Benefits
03. On Your Instagram
04. Put My Money Where Your Mouth Is
05. 1987
06. Teleporter
07. Is My Dick Enough? (feat. Dweezil Zappa)
08. Magical Vagina
09. All That And More
10. One Pump Chump
11. Pornstar
12. Ain’t Dead Yet
13. Sleeping On The Rollaway

Steel Panther - On The Prowl

Megosztás