Bár régi történet, hogy Sharon Osbourne eltávolíttatta Lee Kerslake dob-, illetve Bob Daisley basszussávjait Ozzy első két albumáról, Mick Boxnak eszébe jutott valami ezzel kapcsolatban.

Mick Box

A Uriah Heep vezetője, Mick Box nem rejtette véka alá véleményét azzal kapcsolatban, hogy 2002-ben néhai és egykori társai játékát letörölték Ozzy Osbourne első két albumáról (’Blizzard Of Ozz’, ’Diary Of A Madman’), majd újravették azokat Mike Bordin és Robert Trujillo segítségével. Bár a sztori még 2002-re datálható, Mick úgy érezte, meg kell szólalnia az ügyben, talán Lee Kerslake nemrég bekövetkezett halála miatt is.

„Természetesen beszéltünk erről Leevel, ez nagyon fájó pont volt neki. Sharon fogta magát és eltávolította a sávjaikat és másokkal újra feljátszatta azokat. Van ennél lejjebb? Pedig az a két album Bobbal, Leevel, Randyvel és Ozzyval óriási, maga a rocktörténelem. Amit Sharon művelt, annak az én olvasatomban nagyon rossz üzenete van. Leet ez nagyon bántotta, és bár megkapta a platinaalbumokat Ozzytól, anyagilag nem kárpótolták, pedig ez járt volna neki. De sajnos néha így mennek a dolgok.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás