2022. január 20-án különleges, egyszeri koncertet ad az A38-on a Special Providence, ahol a tízéves ’Soul Alert’ lesz a főszereplő. Az est kuriózuma, hogy a lemezen játszó két egykori tag, Kertész Márton és Cséry Zoltán is ott lesz Markó Ádámék mellett.

Special Providence

Hosszú idő óta csend volt a Special Providence körül, amelynek legfőbb oka a világjárvány volt. Az instrumentális formáció pénteken törte meg hallgatását és az alábbi üzenetet osztotta meg rajongóival közösségi oldalán: „Hosszú hallgatás után itt vagyunk pár hírrel! Mint észrevettétek, az elmúlt 2 évben csönd volt a zenekar körül, melynek több oka is van. Nagyon sűrű és sikeres időszakunk volt 2015-től 2019-ig és bár szép korszakot éltünk meg együtt, de Alek Darson gitáros és a zenekar útjai különváltak és a pandémia óta parkolópályán a csapat. Mindenképp úgy gondoltuk, hogy szeretnénk méltóképpen megünnepelni a ’Soul Alert’ lemez 10 éves szülinapját és kizárólag 1 koncert erejéig összeáll a régi bagázs Kertész Mártonnal és Cséry Zolival. Azt, hogy mit hoz a jövő, még nem tudjuk, de nagyon várjuk ezt az egyszeri és megismételhetetlen alkalmat, és egy brutális koncertet tolunk nektek. Az estét a fantasztikus Antares és a Rivers Ablaze melegíti be. Ott tali!”

 

 

A koncertesemény Facebook-oldalához már lehet csatlakozni, addig pedig hallgassuk az ünnepelt lemezt – akár a YouTube-on.

Megosztás