Mike Portnoy, Jeff Scott Soto és Ron ‘Bumblefoot’ Thal a háromszólamú énekre kihegyezve készítette el a Nowhere Man feldolgozását Voices Of Apollo néven.

Voices Of Apollo

A Sons Of Apollo tagságából Mike Portnoy, Bumblefoot és Jeff Scott Soto is több ízben szerepelt már karanténvideókban hol vendégként, hol ötletgazdaként, vagy épp önálló alkotást hozva nyilvánosságra. Most visszatértek eredeti zenekarukhoz, pontosabban annak háromtagú magjához és a háromszólamú énekre kihegyezve készítették el a The Beatles 1965-ben megjelent dalának feldolgozását. A hármas így kommentálta a dal közzétételét: „Mindig is jó érzés számunkra, ha három szólamban énekelhetünk, turnén is sokszor teszünk így. Most, hogy nem tudunk turnézni, eldöntöttük, hogy készítünk egy videót, amin együtt éneklünk, amíg karanténban vagyunk.”

 

 

Voices Of Apollo (Jeff Scott Soto, Ron "Bumblefoot" Thal & Mike Portnoy) – Nowhere ManThis is always a fun 3 Part harmony song that MP, JSS & Bumblefoot would often sing together on tour.Being we can't sing together on tour at the moment, we decided to do a fun video collaboration so we can still sing together even while in Quarantine! Enjoy!(Video Edited by Daniel Levy)

Közzétette: Sons Of Apollo – 2020. június 15., hétfő

 

Megosztás