A The Winery Dogs hazai koncertjét szervező Livesound nemrég közölte, hogy Richie Kotzen, Billy Sheehan és Mike Portnoy triója előtt egy hazai zenekar, az SFV fog fellépni.

SFV

„A nyugat-magyarországi srácok modern, dallamos, de azért metálos elemeket is felmutató hard rock zenéjére erősen hatottak a ’80-as évek: óriási stadion dobhangzás, mélyre hangolt gitárok és monumentális énektémák jellemzik a dalokat. Zenéjükben felismerhetjük a Guns N’ Roses, Black Stone Cherry és Mötley Crüe hatásait, és persze a stílushoz passzoló öltözet, meg az energikus színpadi show sem marad el. A szemtelenül fiatal tagokból álló csapat végigszántotta már a kisebb tematikus fesztiválok színpadait, de találkozhattunk velük a Sing-Sing és a Lord társaságában is. Programjuk gerincét a most megjelent ’We Are’ című lemezük dalai adják majd” – mutatta be az előzenekart a hazai koncertszervező.

 

 

A Winery Dogs és az SFV október 28-án a Barba Negra Red Stage-en lép fel, jegyek válthatók a Rock1 és a Ticketportal rendszerében, illetve foglalhatók a Livesound honlapján. Nyomtatott jegyek a következő lemezboltokban kaphatók: CD Pince, Lemezkuckó, Headbanger, H-Music Shop (Hammer Zenebarlang), további információ az esemény Facebook-oldalán.

TWD

Megosztás