Míg a Myrath csak az olaszországi koncerteket mondta le, a Sons Of Apollo stábja úgy döntött, leállítják a nemrég teltházas németországi koncertekkel indult európai turnéjukat, így az eredetileg március 25-re, a Barba Negra Music Clubba tervezett budapesti koncertet is elhalasztják.

Sons Of Apollo – Elhalasztották a turnét a koronavírus miatt

A zenekar tegnap éjjel közleményben jelentette be, hogy a koronavírus járvány terjedése miatt elhalasztják tavaszi Európa-turnéjukat: „A Sons Of Apollo megtörten jelenti be: nincs más választásunk, mint abbahagyni az Európában, Oroszországban és Ukrajnában jelenleg zajló turnénkat, és elhalasztani a fennmaradó koncerteket. A koronavírus járvány olyan mértékben elterjedt, hogy a kormányok rendezvényhelyszíneket zárnak be, szigorítják az események megrendezését és korlátozzák a repülési úticélokat. Ezeket az egész Európára kiterjedő sürgősségi óvintézkedéseket nyilvánvalóan a rajongók, valamint a művészek és a háttércsapat biztonsága és egészségének védelme érdekében hozták meg. A lehetséges egészségügyi következmények és akadályok mellett egy tengerentúli turné gazdasági hatása és potenciális pénzügyi kockázata is arra kényszerített bennünket, hogy korlátozzuk a pénzügyi veszteségeket egy esetleges vis maior szituáció esetén.
Senki sem csalódottabb ebben a pillanatban, mint mi…
Igazán arra törekszünk, hogy minden egyes koncertet lejátsszunk, amint a helyzet rendeződik, mivel az a hajtóerő és izgalom, amelyet a két német teltházas koncerten és a norvégiai és svédországi műsoraink alatt átéltünk, messze a legjobb volt, amit a zenekar valaha megtapasztalt!
A dátumokat átszervezzük, amint lehetséges a biztonságos visszatérés. A meglévő jegyek visszaváltásának és a jegyárak visszatérítésének részleteit helyben teszik közzé. A VIP csomagok tulajdonosaival kapcsolatos intézkedéseket a SOA weboldalán és a közösségi médiában tesszük közzé. Köszönjük a megértést, és visszatérünk, amint csak lehetséges!”

A magyarországi koncertet szervező Livesound közleménye szerint a budapesti koncertre megváltott jegyek a vásárlás helyén a koncert napjától számított 30 napig visszaválthatók, vagy érvényesek lesznek a később bejelentésre kerülő új időpontban is.

Megosztás