Már a második kislemezdal jött ki a Sonata Arctica hónap végén megjelenő újabb akusztikus albumáról, az eredetileg 2003-as Victoria’s Secret most egy szál gitáros változatban szólal meg.

A finn ötösfogat folytatja zenei kalandozását, amelyet az ’Acoustic Adventures’ turnéval kezdtek meg még 2019-ben, az akusztikus formára áthangszerelt és átírt művekből közben két nagylemezre valót is felvettek. Az ‘Acoustic Adventures – Volume One’ még idén januárban jelent meg, a második rész szeptember 30-án lát napvilágot az Atomic Fire Records gondozásában. Az ’Acoustic Adventures – Volume Two’ tartalmából a power himnusz I Have A Right átirata után most a Victoria’s Secret című dal újragondolt változatát hallgathatjuk meg, ami a 2003-as ’Winterheart’s Guild’ album egyik népszerű tétele volt.
A kiadvány a hazai lemezboltokban is kapható lesz digipak CD-n és naracs-fekete márványozott vinyllemezen. Ne feledjük, hogy az ’Acoustic Adventures MMXXII’ európai koncertsorozata november 25-én Budapestre érkezik, az előzenekar az Eleine lesz. Jegyet a TIXA felületén lehet még kapni, további információk az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás