A nevét nemrég Eskimo Callboyról Electric Callboyra változtató banda telt házas ’Hypa Hypa’ turnéjára már csak Magyarországon lehet jegyet kapni, itt is csak azért, mert a Barba Negra zárt teréből áttették a szabadtéri nagyszínpadra az előadást.

Electric Callboy Eskimo Callboy

Új néven, de visszatértek és jobban szórakoznak, mint te valaha is fogsz! A német banda, amelyik korábban az Eskimo Callboy nevet viselte, nem tartotta azt eléggé „píszí”-kompatibilisnek, így az Electric Callboy névre váltott. Miután a zenekar már meghódította a táncparkettet, a nyarat és az edzőtermet, most a végtelen űr felé vették az irányt. A hamarosan induló Európa-turnéjuk előtt jelentették meg Spaceman című számukat. A dal a srácok leggermánabb száma is egyben, amiben a német szupersztár rapper, Finch szállítja az arénakész hangulatot.

 

 

A zenekar hamarosan hazánkban is fellép a Blind Channel és a One Morning Left zenekarok társaságában. A turné állomásai közül már csak a budapesti, április 27-i koncertre lehet jegyet kapni, minden egyes bulijuk telt házas. A VIP-jegyek már itt is elfogytak, de normál belépőt még lehet vásárolni 6900 forintos áron a Rock1 oldalán annak köszönhetően, hogy a Barba Negra zárt teréből áttették az előadást a nagyszínpadra, így ez lesz a nyári szabadtéri koncertszezon nyitóbulija a Rákóczi híd budai hídfőjénél.

A nyári szezon végén egyébként új helyre költözik a 2011 óta fogalommá vált szórakozóhely, ahol a tervek szerint 12 hónapon keresztül működtetnek egy fedett nagyszínpadot, betöltve végre a Pecsa bezárása óta kialakult űrt a téli koncerthelyszínek tekintetében.

Öveket becsatolni tehát, itt az Electric Callboy és a Spaceman!

A CONCERTO Music bemutatja: Electric Callboy – Hypa Hypa European Tour 2022
Blind Channel, One Morning Left, 2022. április 27., Budapest, Barba Negra

Megosztás